P1 Automaat caravan mover

De P1 heeft verschillende sterke eigenschappen, zoals krachtige en uiterst betrouwbare elektromotoren, een relatief laag energieverbruik, afstandbediening met informatief display, gedegenelektronica, een robuust ontwerp en constructie en optimale grip. Dat, in combinatie met de krachtige prestaties, maakt de P1 tot een overtuigende winnaar in de KCK Movertest.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

P1 automaat

Met trots presenteert VADAC U de winnaar van de ANWB caravanmover test: de P1 automaat.

De P1 wordt geprezen om zijn hoge prestaties in combinatie met een relatief laag stroomverbruik.                               In de nieuwste editie van de Kampeer & Caravan Kampioen, staat de test uitgebreid beschreven en wordt P1 betiteld als “Verrassende winnaar”. De hoge prestaties en kracht van de P1 caravanmover worden met name duidelijk bij de hellingtest en het testparcours met grind.  In de grindbak haalt de P1 de eindstreep met gemak en is de enige die keurig in het spoor blijft. Het onderdeel waarbij de movers de caravan op een helling van 18% moeten laten rijden  met na elke 0,5m 100 kg extra ballast   “levert een verbluffend staaltje krachtpatserij op met de P1 als absolute winnaar”. Door deze resultaten, in combinatie met het relatief lage stroomverbruik en het informatieve display, roept de ANWB de P1 uit tot KCK Testwinnaar.

De nieuwste caravanmover voor Nederland en België is afkomstig van de oude fabrikant van een bekend Engels merk caravan movers met ruim 12 jaar ervaring. De P1 is zo uitzonderlijk sterk dat deze met gemak een caravan met een totaalgewicht van 3000 kg een 10% steile helling oprijdt. U kunt er dan ook op vertrouwen dat de P1 uw caravan onder alle omstandigheden verplaatst.

Europese kwaliteit

De P1 caravanmover wordt dicht bij huis in de Europese Unie geproduceerd onder ISO 9001 kwaliteitsnormen, beschikt over een ABE (strenge Duitse toelating) en is TüV gekeurd. De motoren zij afkomstig uit Engeland, van de marktleider op het gebied van elektromotoren voor caravan movers.

Uitzonderlijke kracht

De P1 caravanmover beschikt over uitzonderlijke kracht door de efficiënte motoren, de 4-voudige reductie versnellingsbak, de aluminium aandrijfrollen met een grote diameter en de geavanceerde elektronica.

Technische specificaties:

Aandrijfrollen worden automatisch op de band gedrukt Snelheid: 12,5 cm/s Gewicht:  33 Kg Toegelaten totaalgewicht bij 15% helling: 3000 Kg Toegelaten totaalgewicht bij 25% helling: 1800 Kg Gem. stroomverbruik: 25A Max. stroomverbruik: 120A Soft start: Ja Garantie: 5 jaar


Details

Artcode Details AVP
550500002 P1 caravanmover automatisch € 1595.00
550500012 P1 caravanmover automatisch tandemas € 1695.00