Wie is Peter Houtepen?

Even voorstellen…

Peter Houtepen, uw gastheer.

Peter HoutepenMijn ervaring is dat alles steeds duurder wordt. Dit is ook de reden dat ik dit bedrijf ben begonnen. Bij mij kunt u tegen lage tarieven meer kwaliteit en service verwachten. Eén van de hoofdredenen, dat ik voor lagere tarieven kan werken, is omdat wij met een klein team werken. Uiteraard is wel alle kennis in huis. Hieronder stel ik mezelf voor.

Ik hoop dat dit u aanspreekt en dat ik u mag begroeten in het Technocentrum.

Na 20 jaar voor diverse werkgevers in de caravanbranche gewerkt te hebben en ervaring te hebben opgedaan met alle merken caravans, alsmede alle werkzaamheden aan deze caravans, heb ik besloten om een eigen bedrijf te starten. Gespecialiseerd in betaalbare gebruikte caravans en diensten. Dit is o.a. onderbouwen van movers, inbouwen van airco’s, schotelantennes, onderhoud, banden, aankoopkeuringen, schadereparatie, etc.

Ook door de kennis van alle voorkomende merken en ons ruime netwerk kunnen we werkzaamheden uitvoeren aan alle merken van oud tot jong.

Wie ben ik ?
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam in het caravanvak en heb alle aspecten van de branche doorlopen. Gestart op 23-jarige leeftijd als schademonteur bij een groot caravanbedrijf. Na 5 jaar doorgegroeid naar verkoper/bedrijfsleider bij een middelgroot caravanbedrijf in Oosterhout. Ten slotte ben ik 15 jaar werkzaam geweest bij dit middelgrote caravanbedrijf.

Uiteindelijk heb ik de stap genomen om zelf ondernemer te worden, om al mijn kennis en ervaring toe te passen ten behoeve van de echte caravanliefhebbers.

Wapenfeiten: 
Bovag schadesetect bedrijf
Gediplomeerd Caravanhersteller, Bovag AMR keurmeester, Leermeester caravan-techniek, caravan elektricien, schade-expert en taxateur van caravans.

Wij hopen dat u ons het vertrouwen geeft om een vast adres voor al uw caravanwerkzaamheden te worden.

Tot ziens in ons Technocentrum in Oosterhout, aan de Koopmansweg 3 a

Ingang  Energieweg..

Peter Houtepen