Openingstijden

Openingstijden Houtepen CaravantechniekOpeningstijden service center:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 08:30 – 12:30 uur en 13:00 – 17:00 uur

Woensdag: 08:30 – 12:00 uur

Zaterdag: 9:00 – 12:30 uur.

Andere tijden in overleg.

 Voor het maken van een afspraak kunt u het beste telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 06-50730768. 0162 438011

Vergeet u niet om de caravan gegevens mee te brengen (kenteken).

Als u thuis een lijstje met eventuele punten maakt werkt dit voor u en ons het prettigst.

Openingstijden
Wij zijn een bedrijf dat door een persoonlijke aanpak en gerichte service zich kan onderscheiden van andere bedrijven. Niet alleen door beduidend lagere tarieven maar ook door de complete en vakkundige service op gebied van onderhoud en reparatie van caravans. Daarnaast hebben we ruime openingstijden, waardoor het mogelijk is om uw camper of caravan voor onderhoud af te geven.

U kunt ons uw vragen stellen en opmerkingen geven over het onderhoud en reparatie aan uw caravan. Wij geven u deskundig advies over schadeherstel en reparatie. Daarnaast geven wij u ook tips hoe u schade kunt voorkomen.
En mocht u onverhoopt toch een keer schade oplopen? Dan is er nog niets aan de hand. Wij adviseren u op bekwame manier wat we voor u kunnen doen om alles weer te herstellen. U zult merken dat we net zo goed zijn in het geven van een goed advies als het daadwerkelijk onderhouden en repareren!

Kortom, u bevindt zich op een zeer complete site waar u flink kunt rondneuzen. Dan blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Houtepen Caravantechniek verzorgt al jaren onderhoud aan caravans, in de omgeving van Oosterhout, waardoor wij de ervaring en kennis in huis hebben om een gedegen onderhoudsbeurt te verzorgen. Tijdens deze onderhoudsbeurt worden de volgende punten vakkundig gecontroleerd: Het onderstel, de bouwconstructie, de banden, de waterleiding en de gasinstallatie. Ook voeren we een globale vochtmeting uit.

Uiteraard kan een standaard onderhoudsbeurt uitgebreid worden. Defecte caravanonderdelen worden vervangen en wij komen met advies voor eventuele preventieve reparaties, iets dat u uiteindelijk een hoop geld zal besparen. Eventueel kunnen wij ook uw interieur herstellen of uw verlichting uitbreiden. In overleg met u kunnen ook nog andere controles worden uitgevoerd.

Kies voor het beste onderhoud dan ook voor Houtepen Caravantechniek. Dé expert voor onderhoud en reparatie in de omgeving van Oosterhout. Voor het maken van een afspraak of stellen van een vraag kunt u bellen naar 0162 438011 / 0650730768 of gebruik maken van de contactpagina. Vraag dan meteen naar onze speciale haal & breng service!