Caravanoccasions bij Houtepen Caravantechniek

Op zoek naar mooie caravanoccasions? Bij Houtepen caravantechniek vind je een mooi aanbod van gebruikte caravans en campers. Ons aanbod in caravans zal wekelijks wijzigen. Mocht u dus op zoek zijn naar een gebruikte caravan neem dan gerust contact met ons op. Wie weet ruilen we uw toekomstige droomcaravan op dat moment net in! Bovendien biedt Houtepen caravantechniek ook alle informatie en advies over aankoop, financiering, verzekering en garantie van de caravan zodat je straks optimaal kunt genieten van je caravan of camper.

Het aanbod occasions bij Houtepen bestaat uit caravans en campers die, alvorens ze in de verkoop komen, een algemene check hebben gehad op schade, vocht en andere aandachtspunten. Hierdoor kunnen wij u met een gerust hart vertellen dat prijs en kwaliteit van de caravan in verhouding liggen en u niet voor latere verrassingen komt te staan.

Wij bieden u graag een caravanoccasion aan die voordat u deze koopt vooraf door onze vakbekwame monteurs is nagekeken en deze occasion dus 100% veilig is. Dit mag u vanzelfsprekend verwachten van een Bovag erkend bedrijf.  Onze standaard controle is daarom volgens de Bovag norm. Reken daarbij de uitgebreide kennis en jarenlange ervaring van onze monteurs en we weten zeker dat uw caravan 100% in orde zal zijn!
Wij nodigen u graag uit om u eens voor te laten lichten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en wat we bij Houtepen caravantechniek onder kwaliteit verstaan.

Ons aanbod biedt allerlei soorten merken en modellen caravanoccasions. Hobby, Dethleffs, Knaus, Kip, Beyerland, Fendt en nog veel meer.

Je vakantie begint bij Houtepen caravantechniek. Gemakkelijk van plaats naar plaats in je eigen huis op wielen. Lekker mobiel met de caravan of camper waarbij je niet aan één plek zal vastzitten en lekker trekken wanneer het jou uitkomt! Met het aanbod van goede caravanoccasions van Houtepen caravantechniek kun je zorgeloos in zomer en winter kamperen.

Huidig aanbod .

Deze Bijzonder mooie

Avento Touristique 395 TCB